banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

“1 Sms De Sizden Olsun” Kampanyası

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Türkiye’nin 37 iline dağılmış 88 Etkinlik Noktasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

TEGV, çeşitli etkinliklerin yanı sıra geçmiş yıllardan farklı olarak bu özel günde başlayan ulusal kampanya ile 50 bin çocuğun eğitimine destek sağlamayı hedefliyor.  23 Nisan’da başlan
“BİR SMS DE SİZDEN OLSUN” kampanyası çerçevesinde toplanacak bağışlarla, 18 yıldır 1,8 milyon çocuğun gelişimine yardımcı olan TEGV, on binlerce çocuğun daha  bilgisayarla, resimle, basketbolla tanışmasına imkan sağlayacak.

TEGV Şanlıurfa Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkı Yöneticisi;
"BİR SMS DE SİZDEN" sloganı ile 23 Nisan'da hayata geçen kampanyamızın tüm ülke geneline yayılarak bireysel bağış hakkında farkındalık yaratmasını, bireysel ve kurumsal bağışlar için de zemin hazırlamasını umuyoruz. Kampanyaya destek vermek için EGITIM yazıp 3353'e gönderilen her sms ile çocuklarımızın eğitimine 10 TL katkıda bulunmak mümkün. Gelin, hep birlikte çocuklarımızın sadece 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda değil, her gün yanında olduğumuzu gösterelim!  Eğitime gönül vermiş tüm destekçileri  EGITIM yazıp 3353’e göndererek çocukların eğitimine 10 TL katkıda bulunmaya davet ediyoruz.


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında:  
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 37 ilde 10 Eğitim Parkı, 52 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (gezici öğrenim birimi) ve 2 İl Temsilciliği ile çocuklarımıza eğitim desteği hizmeti sürdürüyor. Kuruluşundan bu yana 1,8 milyon çocuğumuza verdiği eğitim desteğini on binlerce gönüllüsü ile gerçekleştiriyor. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesini imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.