banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Zübeyde Hanım Anaokulu 23 Nisan Kutladı
Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde gerçekleştirilen gösteriye, öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Minikler giydikleri rengârenk kıyafet ve kostümlerle bahçeyi panayıra çevirdi. Veliler çocuklarını görüntüleyebilmek için adeta yarıştı.

Etkinliğe Okul Müdürü Mehmet Alkan, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan okul öğretmenlerinden Naciye Haliç “Bugün biz, çocuklarımız ve velilerimizle üç gün öncesinden başlayarak büyük bir heyecanla bayram kutlamalarına başladık. 23 Nisan 1920, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Atatürk 23 Nisan gününü bayram yapalım diye çocuklara armağan etmiştir. İşte burada bunu yaşatıyoruz çocuklarımıza. Her günün böyle coşkulu olmasını diliyorum.” dedi.

Öğrenciler pon pon gösterisi, hip hop dans gösterisi, pelerinli dans gösterisi, dünya çocukları gösterisini
yaptıktan sonra günün anlam ve önemini belirten şiirler okunduktan sonra ekinlikler sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.