banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Zoraki İzdivaç oyunu sahnelendi.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen “Ramazan Ayı Etkinlikleri 2011” kapsamında “Zoraki İzdivaç“ adlı orta oyunu sahnelendi.
      Balıklıgöl Anfi Tiyatro’da Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen orta oyununu yüzlerce Şanlıurfalı heyecanla izledi.
      Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Eğitmeni A.Kadir Kırıcı’nin gözetiminde hünerlerini sergileyen Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları, oyun sırasında gösterdikleri performanstan dolayı da izleyenlerden uzun süre alkış aldılar.
      Orta oyununu sonuna kadar ilgiyle izleyen vatandaşlar, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayı Etkinliklerin düzenlenmesinde öncülük eden Belediye Başkanı Fakıbaba’ya ve çalışanlarına teşekkür ettiklerini söylediler.
      Her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden güzel Ramazan Ayı etkinlikleri tertiplediklerini belirten Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, halkın etkinliklere gösterdiği ilgiye dikkat çekti.

www.balikligol.com


BELEDİYE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ ANFİDE ORTA balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.