Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ftlt59a7u1jc69quv2kovbg2s0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Yücel Arzen'i Şanlıurfalılarla buluştu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Yücel Arzen'i Şanlıurfalılarla buluştu

 

Şanlıurfa Belediyesi “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle Sanatçı Yücel Arzen’i Şanlıurfalılarla buluşturdu.

Bugüne kadar daha çok Ah Le Yar’ın bestecisi olarak tanınan ancak Yârim Yârim şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Yücel Arzen, Şanlıurfalı kadınlar için “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği çerçevesinde sahne aldı.

Urfa City AVM Şanlıurfa Belediyesi Konferans ve Nikâh Salonunda gerçekleşen Yücel Arzen konserine Şanlıurfalı kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Yücel Arzen, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Zaman zaman Yücel Arzen’in şarkılarına eşlik eden Şanlıurfalı kadınlar kimi zaman da cep telefonlarıyla görüntü aldı.

Şanlıurfalı kadınların şarkılarına eşlik etmesini hayranlıkla karşılayan Yücel Arzen, şarkılarıyla sevenlerinin yüreklerine dokundu.

Bu güne kadar yayınlanmış 150’ye yakın şarkı formundaki besteleri, popüler Türk Müziği yorumcuları tarafından seslendirilen usta müzisyen Yücel Arzen’nin, Şanlıurfa Belediyesinin düzenlediği konserine yaklaşık 700 kadın katıldı.

2 saat civarında süren konser’in sonunda Yücel Arzen, “Urfa’ya gelip te burada konser vermek aslında bana göre zordur. Çünkü Şanlıurfa’da gerek erkekler gerekse de kadınların sesi oldukça güzeldir” dedi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Eşi Gül Fakıbaba ise tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak sanatçı Arzen’e şükran çiçeği takdim etti.

Konsere, Şanlıurfa Belediyesi Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın eşi Gül Fakıbaba’nın yanı sıra Destek Hizmet Müdürü Ahmet Asoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı, Kadın ve Çocuk Koordinasyon Sorumlusu Nihal Atilla, Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Başkanı Şerefnur Alpan ile Şanlıurfa Belediyesi’ne bağlı Hayati Harrani Kadın Destek ve Gençlik Merkezi, Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezi, Eyüpkent ve Yeşildirek El Sanatları Merkezlerinde kurs gören çok sayıda kadın katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.