banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Viranşehir’de Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Viranşehir’de ilçe Müftülüğü tarafından, Sakal-ı Şerif halkın ziyaretine açıldı. Bugün Tepret Camii’nde sabah saat 08.00- 12.00 arası erkeklere 13.00- 16.00 arası bayanların ziyaretine açılan Sakal-ı Şerif, yarın ise Tekke Camii’nde akşama kadar bayanların ziyaretine açılacak.

Viranşehir’de ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, Cumartesi günü Eyyüp Nebi Beldesinde,  Pazar günü ise Hz Eyyüp Camii’nde halkın ziyaretine sunulacak.

Konuyla ilgili Viranşehir Müftüsü yaptığı açıklamada, bütün cami görevlilerinden Sakal-ı Şerif için halka haber vermelerini istedi.

Öte yandan Viranşehir halkı, Hz Muhammed'in bir parçası olan Sakal-ı Şerif’i görmek için sabahın erken saatlerinden itibaren Tepret Camii’ne akın etti. (Sabri Acet - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.