banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Viranşehir Ziraat Odası Muhtarlara iftar yemeği verdi

Yükselhan Otel’de gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Mahalle ve Köy Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar Yemeğinin ev sahibi Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, İftar süresince davetlilerle yakından ilgilendi ve davetlilerin mübarek Ramazan ayını kutlayıp katılımcılara teşekkür etti.

İftar yemeğinin ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek yaptığı açıklamada, bundan bir yıl önce yine Ziraat Odasının düzenlemiş olduğu bir yemekte verdiklerini sözleri hatırlatarak, “ Viranşehir’e Hizmet için gittiğimizi ve Viranşehirli hemşerilerimize emrinde çalışacağımızın sözünü vermiştik.

Verilen o sözlerden sonra geçen 13 aylık süreci değerlendiren Akyürek, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında muhtarlara bilgi verdi. Akyürek, Elektrik, yol, su ve asfaltlama çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, verilen sözleri bir bir yerine getirdiklerini kaydetti.

200 yataklı Viranşehir Devlet hastanesinde yaşanan sıkıntılara da değinen Akyürek, Hastanedeki sıkıntılarının da hızla giderildiğini belirterek, eski hastanenin yerine de bir üniversite yapmayı düşündüklerini, bunu da Sağlık Bakanlığına bildirdiklerini söyledi.

 

 

Eski hastanenin yerini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını kaydeden Akyürek, bu konuda kimin bir önerisi ve sorunu varsa dinlemeye hazırız. Şeklinde konuştu.

Haber-Foto : Mustafa Çapanak / Viranşehir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.