banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Urfa'da ilk toplu iftar Rabia Meydanında VİDEO

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ramazan Ayının ilk iftarında Rabia Meydanında vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu.

 

Haliliye Belediyesi tarafından Rabia Meydanında kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güvenç, Akşam ezanının okunmasıyla kurulan sofrada yer alan vatandaşlarla dualar eşliğinde iftarını açtı.

 

İftar sofrasında vatandaşlarla Ramazan ayının bereketi ve güzellikleri üzerine sohbet eden Başkan Güvenç birlik ve beraberlikle manevi hazzın hat safhaya ulaştığı Ramazan ayının önemi anlattı.

 

İftarın ardından yaptığı açıklamada Ramazan Ayının ilk iftarını Rabia Meydanında vatandaşlarla birlikte yaptıklarını söyleyen Başkan Güvenç, “Ramazanın ilk iftarını huzur içerisinde yaptık. Bildiğiniz üzere bir çok noktada sabit iftar mekanları ile halkımızla bütünleşiyoruz. Bizde bu meydanda Haliliye Belediyemizin verdiği iftarla halkımızla buluştuk. Allah izin verirse her gün bir yerde olacağız. Hep söylediğim gibi Ramazan ayı, barışa, kardeşliğe ve birliğe vesile olsun. Huzurumuz bozulmaz. Huzuru bozuk olan esaret altında olan, zulüm altında olan bütün insanlara bütün Müslümanlara dua ediyoruz. Allah yardımcıları olsun. Allah ülkemizi korusun” şeklinde konuştu.

 

www.balikligol.com

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.