banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

URFA'DA CANLI SİNEMA ETKİNLİĞİ


Şanlıurfa Müzesi önünde “Haleplibahçe Etkinlik Alanı”ında yapılan ve yaklaşık 1 saat süren etkinliği Şanlıurfa Gençlik Merkezlerinden gelen 50 kursiyer ve gönüllü genç izledi. Etkinlik sonunda merkezden gelen gençler canlı sinema gösterimini yapan oyuncularla fotoğraf çektirdiler.
Konu hakkında görüşlerini aldığımız Şanlıurfa Gençlik Merkezi gönüllüleri “Çanakkale zaferini derslerde görüp, kitapta okumuştum. Burada top sesleri eşliğinde izlemek gerçekten çok farklı, şu anda sanki yaşıyorcasına etkilendim. Ben tek başıma gelip bu canlı sinemayı izleyemezdim. Beni ve arkadaşlarımı bu etkinliğe getiren Şanlıurfa Gençlik Merkezine çok teşekkür ederim.” dedi.
Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp “Çanakkale ruhunu her zaman canlı tutmak gerekir. Biliyoruz ki bu yıl Çanakkale zaferinin 100.Yılıdır.Bizde bu yüzden sadece bir etkinlik yapmakla kalmadık, bu konu hakkında yapılan birçok etkinliğe katıldık. Gençler canlı sinemayı izlerken adeta olayın içindeymiş gibi hissettiler. Bu etkinlik gençler ve tüm Şanlıurfa halkı için faydalı olmuştur. Bu projeyi hayata geçiren Eyyübiye Belediyesini tebrik ederim.“ dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Murat ÖNEN ise “Şanlıurfa’mız da bu tür etkinliklerin yapılması gerçekten çok sevindiricidir. Gençlik merkezlerimiz bu tür etkinliklere giderek destek vermektedir. Gençler Çanakkale Zaferini bir de görsel olarak hafızalarına kazımışlardır. Şanlıurfa halkını bu projeyle buluşturan Eyyübiye Belediyesine teşekkür ederim. Ayrıca gençlerin bu etkinliği görmelerine vesile olduğu için Şanlıurfa Gençlik Merkezine de teşekkür ederim.”dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.