banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfa'da Bayram Namazı coşkusu camileri doldurdu VİDEO

Son 37 yılın en sıcak yaz aylarında oruç tutan Şanlıurfa’lılar bayram günü ise bayram namazını kaçırmadı.Yoğun bir ilgi gösteren vatandaşlar namaz saatine kadar merkezi vaazı dinledi.Ulu camiden merkezi sistem ile tüm camilere sesini duyuran il müftüsü vatandaşlara vaaz verdi.Namaz vakti girince cami müezzinleri sela getirerek cemaati namaza davet etti.Yılda sadece iki kere kılındığı için kılınışı unutulan bayram namazının kılınış şeklini cami imamları namaz öncesi cemaate hatırlattı.

Kılınan bayram namazının ardından hutbe veren cami imamlarına cemaat tekbirler ile eşlik etti.

Namaz çıkışı hayır sever vatandaşlar tarafından cemaate kahvaltılık yiyecek ve içecek dağıtıldı.Cami çıkışı vatandaş bir yandan yiyecek ve içecek alma kuyruğuna girerken diğer yandan dostları ile bayramlaştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.