banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Turizm Potansiyeli Ortaya Çıkarmalıyız

Şanlıurfa Siverek İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu; İlçenin turizm potansiyelinin yeterince değerlendirilmiyor. Bu sektörde varolmak için çabalayacağız dedi.

HERSANLIOĞLU Sivereğin tarihsel geçmişi ve coğrafik konumu gereğince potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek İlçemizin tarihi ve doğal güzelliklerinin profesyonel olarak tanıtılması gerekmektedir.İlçemizin bir tarafında doğa sporları ve su sporları için yeterli potansiyele sahipken diğer tarafı karsporları için çok müsaittir.Bu anlamda Karacadağ kayak merkezi için Karacadağ Kalkınma Ajansı ile bir Tesisi yapılması için proje çalışması yaptık ve projemiz onaylandı. Umudum kar sporlarında hak ettiğimiz yeri alacağız.Bu arada özellikle Fırat nehri kenarındaki alanlarımızında su sporlarına açmamız gerekmekte. Bunun içinde gerekli çalışmaları yapacağız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.