banner2
Öne Çıkanlar hilvan haberleri İBRAHİM AY İstiklâl Marşı Civan Roj Söz Sizde

TEGV'den Dönemlik Paylaşım Toplantısı


Dönemlik Gönüllü Paylaşım toplantısına 82 etkinlik gönüllüsünün yanı sıra TEGV’in Eğitim Dostları da katıldı.
Açılış konuşmasını Park Sorumlusu Rukiye Dağhan Çetin’in yaptığı programda Dağhan Çetin 2. etkinlik döneminin hayırlı olmasını temenni ederken, gönüllü bulma çalışmaları, ulaşılan çocuk sayıları ve 23 Nisan’da Şanlıurfa’da yapılacak çok sesli bir çocuk şenliği için etkinlik hazırlıklarından bahsederek gönüllülere verdikleri anlamlı desteklerden ötürü teşekkür etti.
Yapılan toplantıda; 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde verdiği destekten dolayı Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’ya bir plaket takdim edildi. Plaket takdiminde kısa bir konuşma yapan İbrahim Toru; çocukların ve gönüllülerin her zaman yanında olduklarını ve özellikle bu mıntıkanın çocuklarına verilen desteğin boşa gitmeyeceğine inandığını, gelişen dünyada çocukların ufuklarını açmak gerektiğini ve boş zamanlarını burada kişiliklerini ve becerilerini geliştirerek geçirmelerinin çok faydalı olduğunu sözlerine ekledi ve park sorumlusu Rukiye Dağhan Çetin hanıma ve ekibine teşekkür etti.
Program Fotoğraf Sanatçısı ve Kanal Urfa Telve Programı yapımcısı İbrahim Halil Karaca’nın ‘Sokaklarda Çalışan Çocuklar’ konulu sunumu ve ‘Sevgi’ konulu söyleşisiyle devam ederken düzenlenen etkinlik gönüllülerin yeteneklerini sergileme(şiir dinletisi, halk oyunları gösterisi) ve çeşitli ikramlarla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.