banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

ŞURED yeni başkan seçti

Şanlıurfa Profesyonel Turist Rehberleri Derneği (ŞURED)’nin geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda 2.olağan genel kurulunu yaptı. Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mahmut Demir Divan Başkanı olarak katıldı. İl Müdür Yardımcısı Demir, Şanlıurfa’da Rehber Derneğinin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını söyledi: “ Şanlıurfa adına ŞURED’e katkılarından dolayı Dernek Başkanı Kamil Türkmen’e çok teşekkür ederim. Dernek Şanlıurfa’da profesyonel tanıtım yönünden bir eksikliği gidermiştir. Gerek Turizm Çalıştaylarında ve gerekse tüm organizasyonlarda ilimizi başarıyla temsil etmiştir. Biz İl Müdürlüğü olarak ŞURED’in yapacağı her türlü müspet çalışmada yanında olacağımızı ifade ediyoruz. Şanlıurfa’nın tanıtımında Kaçak Rehberliğin önlenmesi noktasında Dernekle birlikte çalışmalar yapacağımızı belirtmek istiyorum. Kongrenizin dernek ve Şanlıurfa adına hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 

ŞURED Başkanı Kamil Türkmen ise: “ Bölgemizde rehberlik kalitesinin artması ve Şanlıurfa turizminin gelişmesi noktasında Tüm kurumlarla beraber ortak çalışmalar yapıyoruz. İl Kültür Turizm Müdürlüğüyle ortak Karacadağ Kalkınma Ajansına, yine İl Emniyet Müdürlüğü ve tüm Kaymakamlıklarla ortak olarak İçişleri Bakanlığı’na projeler hazırladık bu projelerin geçmesi için Sayın Valimiz Nuri Okutan’ın katkılarını bekliyoruz. Denetimler konusunda bizlere verdiği destek ve sözlerden dolayı ŞURED olarak teşekkürlerimizi sunuyorum.” Dedi

 

ŞURED seçimleri :

 

Demokratik ve şeffaf bir yönetim belirlenmesi amacıyla; üyeler ve yönetim tarafından alınan ortak karar gereği;  Belirlenen liste ile genel kurul seçimlerine girildi. Seçim sonrası Kamil Türkmen 2.Olağan Genel Kurulda tekrar başkanlığa seçildi. Kamil Türkmen’in Başkanlığındaki ŞURED yeni yönetim ve denetim kurulu aşağıdaki şekilde oluştu:

 

YÖNETİM KURULU ASİL                                    YÖNETİM KURULU YEDEK

 

1- KAMİL TÜRKMEN BAŞKAN                             1-  AYŞE AÇANAL

2- MÜSLÜM AKKAY.                                              2- HASAN KIRMIZI

3- M.ŞEBNEM AKSOY                                             3-BÜLENT KAVŞUT

4- HÜSEYİN YEKTAŞ                                              4-HÜSEYİN TÜRKOĞLU

5- ABDÜLBAKİ KARAKEÇİLİ                                 5-MEHMET POLAT

 

DENETLEME KURULU ASİL                          DENETLEME KURULU YEDEK

 

1-      SELİM BAKIR/BAŞKAN                              1- MUSTAFA AY

2-      MÜSLÜM UYANIK                                       2- SAİT RIZVANOĞLU                                    

3-      MURAT SÜMBÜL                                          3-M.GÜLŞEN BAYKAR

ASİL      TUREB VE TUREF DELEGELERİ          YEDEK   

1-KAMİL TÜRKMEN                                               1-YAKUP BEDLEK

2-MÜSLÜMÇOBAN                                                 2-YAKUP İNANÇ

3-SELİM BAKIR                                                       3- M.CELAL AVCI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.