banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

ŞUFSAD'dan Karma Sergi


 

Kısa adı ŞUFSAD olan Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği üyeleri ile Kursiyerleri ortaklaşa karma sergi açacak.

Aralık ay’ında Yönetimin değişmesiyle birlikte, Fotoğraf kursu açan dernek,  yedi haftanın sonrasında,  kurs bitirdi ve kurs hocalarının nezaretinde Urfa’nın değişik  yerlerinde uygulamalı  olarak fotoğraf çekimleri gerçekleştirdi.

Daha sonra kursiyerlerin çekmiş oldukları fotoğraflar elemasyon yapılarak sergi için fotoğraf seçimleri yapıldı.

Kursa katılan kursiyerlerin perfomanslarını değerlendirmek, teşvik etmek, özendirmek için bu tarz sergilerin yararlı olduğunu söyleyen Dernek Başkan A.Rezzak Elçi:

“Amcımız fotoğrafı daha fazla kitlelere sevdirmek.

Günümüzde Fotograf teknolojisinin baş döndürücü bir hızla ilerlediğin, artık herkesin Cep Telefonun aynı zamanda bir fotoğraf makinesi işlevi de gördüğünü, bu işlevin doğru kullanılması için herkesin ucundan da olsa fotoğraf eğitimi alması gerektiğini çünkü yerinde ve zamanında estetik fotoğraflar çekmek için mutlaka bu işi bilenlerden faydalanmak lazım.

Eğer bu işe merak saranlar varsa ve bu  işi profesyonel düzeye çıkarmak istiyorlarsa, mutlaka temel fotoğrafçılık eğitim almaları ya da kendilerini geliştirmeleri gerekir.

Açacağımız bu karma sergi, üyelerimiz arasında dayanışmayı, paylaşmayı ve değerlendirmeyi de beraberinde getircektir.” Dedi.

Açılacak olan sergi de, Urfanın tarihi mekanları olan sokakları, hanlar, çarşılar,dini yapılar ayrıca portre çalışmaları, soyut çalışmalar yer alacak.

Kursiyerlerin ve ŞUFSAD üylerinin toplam 45 eseri sergilenecek.

Sergi bir hafta açık kalacak.

 

Tarih : 28 Mart 2011

Saat : 17.30

Gün: Pazartesi

Yer : belediye Srgi Salonu ( Belediye Hizmet Binası altı)

Serginin açık kalacaığı Tarih: 28 Mart – 2 Nisan tarihleri aarası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.