banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Sosyoloji Derneğinden Kaymakam Çelikkaya ve İlci’ye Ziyaret


Ziyaretlere Şanlıurfa Sosyoloji Derneği Başkanı Mahmut Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Uzundağ ve Dernek Sekreteri Mehmet Guli Aslan katıldılar.
Sosyoloji Derneği yöneticileri, ilk olarak Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’yi ziyaret ettiler. Ziyarette Dernek Başkanı Dr. Mahmut Kaya dernekteki amaçlarının; “Başta Şanlıurfa olmak üzere Türkiye’de Sosyolojinin anlaşılmasına, gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkı yapmak, Şanlıurfa ve Türkiye’deki üniversitelerin sosyoloji bölümlerinden lisans derecesiyle mezun olan sosyologların mesleki, ekonomik, sosyal, kültürel sorunlarıyla ilgilenmek. Anayasal ve demokratik haklarını koruyup geliştirmek; sosyologlar arasında birlik, dayanışma ve yardımlaşmayı oluşturmak, Şanlıurfa başta olmak üzere ülkenin toplumsal sorunlarını tartışmak, çözüm üretmek, üretilen çözümleri toplumla paylaşmak ve icraata geçirmek üzere ilgili kamu mercilerine iletilmesini sağlamaktır” dedi.
Kaya kurumlardan gelecek olan birlikte çalışma taleplerine de açık olduklarını belirtti.
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya; “Bu tür derneklere Şanlıurfa’nın ihtiyacı var. Bu anlamda derneğinizin Şanlıurfa’ya katkısı olacağına inanıyorum” dedi.
Dernek Başkanı Mahmut Kaya, Ziyaretin sonunda Kaymakam Çelikkaya’ya doktora çalışması olan Aşiret Modernleşmesi kitabını hediye etti.
İLCİ’Yİ DE ZİYARET ETTİLER
Şanlıurfa Sosyoloji Derneği yöneticileri daha sonra Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yide makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgilendirdiler.
Burada özellikle Dernek Yöneticisi Ahmet Memek’in yazmış olduğu sosyolojik tespiti “Taşımalı Eğitim” konusu üzerinde görüş alışverişlerinde bulunuldu.
Kendilerini ziyaret eden Şanlıurfa Sosyoloji Derneği yöneticilerine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, derneğin çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretin sonunda dernek başkanı Mahmut Kaya İlci’ye Aşiret Modernleşmesi kitabını hediye etti. Birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.