banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Semerkand Vakfından Şanlıurfa'da Kermes

S. Abdülhakim Hüseyni külliyesi ve Semerkand vakıf üniversitesi yararına, Balıklıgöl’de düzenlenen kermese, halk yoğun ilgi gösteriyor.
22- 29 Ekim tarihleri arasında hizmet verecek olan kermeste, onlarca gönüllü, evlerinde yaptığı yemek ve tatlı çeşitlerini vatandaşların hizmetine sunuyor. Kermeste kazanılan para ise, Semerkand vakıf üniversitesi ve Adıyaman Menzil’de yapımı devam eden inşaatlar için kullanılacak.

Çeşitli yemek, börek ve tatlıların halka sunulduğu kermesin sorumlusu Ömer Sabuncu yaptığı açıklamada, “biz burada bir sevaba vesile olmak için çalışıyoruz. Bu kermeste çalışanların hepsi gönüllü çalışıyor, buradankazanılan para da, Semerkand vakıf üniversitesi ve Menzil’de yapımı devam eden inşaatlarda kullanılacak. Yaptığımız iş, tamamen sevap odaklıdır, halkımızın da bu sevaba ortak olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.