banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Şehr-i Kadayıf’a geldiler sıra gecesi ile coştular

İşadamı Azmi Akbıyık ve arkadaşlarının organize ettiği etkinlik ayda iki kez Şehr-i Kadayıf Salonu’nun alt katında gerçekleşiyor. Şanlıurfa’dan getirilen özel isottan yapılan çiğköfte ve tatlıdan oluşan ikramın yanı sıra gecelerinin vazgeçilmezlerinden olan müzikle coşan davetliler, bir sonraki sıra gecesini adeta iple çekiyorlar.

Şubat ayının ilk sıra gecesinde davetliler önce koyu sohbete daldılar, sonra müzikle coştular. Genelde alkış tutularak katılım gerçekleştiren davetliler son sıra gecesinde oynayarak stres attılar.

Son sıra gecesinin onur konuğu ise, Dostlar Meclisi’nin kurucusu Av.Remzi Yedikardeş oldu. Aynı zamanda MARVA (Mardinliler Vakfı) Başkanı da olan Remzi Yedikardeş, vakfın müdürü Engin Palancı ile birlikte geldiği gecede çok mutlu olduğunu belirterek, “En güzel çiğköfteyi Şanlıurfalılar yapıyor. Bunu bütün Türkiye’nin kabul etmesi lazım” dedi. Av.Yedikardeş, ülke çapında tanınan birbirinden değerli bilim adamları, bürokrat, politikacı, gazeteci ve diğer mesleklerden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grupla her ay Dostlar Meclisi adı altında toplandıklarını hatırlatarak, “Sizleri de gecemize davet ediyoruz” diye konuştu.


Sıra gecesinin korosuna yazarımız Müslüm Aktürk ve Ziya Şark Sofrası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bingöl de sesleriyle katkı sundu. Oldukça coşan Ahmet Bingöl, daha sonra sergilediği güzel oyunuyla davetlilerin beğenisini kazandı.

Sıra gecesi, iki hafta sonra yeniden buluşulmak üzere sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.