Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rk7hrs091ik300qiacbo3m35k6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa'nın tanıtımına önemli katkı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfa'nın tanıtımına önemli katkı


Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası ŞURO Başkanı Mehmet Kamil TÜRKMEN, 6326 sayılı turist rehberliği meslek kanunu çerçevesinde eylemli turist rehberlerine verilen ve 1 yıl geçerli olan rehmer tanıtım kartlarına 2015 Yılı çalışma kartlarında Göbekli Tepe'nın yer alacağını söyledi.

2015 Yılı çalışma kartlarında Göbekli Tepe'nın yer alması bizleri onurlandırdığını söyleyen Başkan Türkmen; "Yaklaşık 10000 rehber arkadaşımızın bu kimlikle dolaşması ve görünürlüğü açısından Göbekli Tepe nin tanıtımında önemli katkı sunacaktır. Hazırlık aşamalarında TUREB teki arkadaşlarımız ve diğer oda başkanlarımızın bizlere vermiş olduğu destekle çalışma kartlarımızda Göbekli tepe resimlerinin yer alması Şanlıurfa ve bölge turizmine Rehberlerin sunduğu önemli bir katkı olmuştur. TUREB Yönetimimize ve bizlere destek olan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. ŞURO olarak bu ve benzeri tanıtım ataklarımızın ulusal düzeyde yapılması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi.


TUREB  Temsilciler Kurulu Üyesi olan M.Kamil Türkmen Daha önceki yıllarda yine Göbekli Tepe nin tanıtılması amacıyla Türkiyedeki tüm rehberlere Göbekli Tepe ile ilgili seminerin verilmesinde katkı sağlamış ve ulusal düzeyde dergilerde 20 sayfa Göbekli Tepe’nin tanıtımında etkin rol oynamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.