banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa'nın en güzel Kur'an yarışmasında 1. Muhammet Sizcan oldu
Şanlıurfa’nın ilk ulusal kanalı olan Kanal Urfa tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Kuranı Kerim Güzel Okuma” yarışması dün yapılan finalle sona ererken, kapanışta, yarışmada derece alanlara ödüller verildi.



11 ayın sultanı ramazan ayında birçok yeniliğe imza atan ve ilklerin televizyonu olan Kanal Urfa, Kur’an-I Kerimi güzel okuma yarışması yapılan finalle sonuçlandı.



Geleneksel hale getirilecek olan “Kuran’ı Kerim Güzel Okuma” yarışmasının ilki katılımcılar arasında çekişmeli geçti.



Selahaddini Eyyübi Camisinde gerçekleşen “Kuran’ı Kerim Güzel Okuma” yarışmasına onur jürisi olarak Samsun İl Müftüsü Yrd. Doc. Dr. Hayrettin Öztürk ve Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu ile Mustafa Özcan Güneydoğdu, Yrd. Doc. Dr Hüseyin Akpınar, Hafız Bünyamin Kahvecibaşı, Murat Çiçek ve onursal jüri Aziz Kutluay ve vatandaşlar katıldı.





Gerçekleştirilen kuranı kerim güzel okuma yarışmasında yarışmacılar tek tek sahneye çıkarak Kuran’ı Kerim’den ayetler okudu.



Kuran’ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında 1. Muhammet Sizcan 2. Ahmet Pasçı, 3. İsa Akkuzu, 4. İbrahim Onat 5. İse Ahmet Yeşilkendir oldu.



Yarışma sonucunda birinci olana umreye gidiş ile 3 bin TL ödül, ikinciye umreye gidiş ile 2 bin Tl üçüncü olan yarışmacıya da umreye gidiş ile bin TL ödül verildi



Yarışmada dereceye giren ilk 3’ün dışında kalan giren 2 kişiye de Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru tarafından teselli ikramı olarak bin TL ödül olarak verildi.



Yarışma sonunda jüri üyesi Aziz Kutluay ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru konser ve benzeri türdeki etkinlikleri yoğun kalabalıkların ilgi gösterdiğini kuranı kerim güzel okuma yarışmasına ilginin olmamasına sitem ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.