banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfa’da Mehmetçiği Yusuf Güney Coşturdu

 Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığında görev yapan Mehmetçiğe konser veren Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Jandarma erleri coşturdu.
İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığınca düzenlenen etkinlik kapsamında bölgede  vatani görevini yapan Mehmetçiğe ücretsiz konser veren Güney, son olarak Şanlıurfa’daydı.
İl Jandarma Komutanlığında birbirinden güzel şarkılarını kendisini dinleyen askerlerin eşliğinde seslendiren Güney, Mehmetçikle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Her zaman bu tür konserleri seve seve vereceğini dile getiren Yusuf Güney, oldukça moralli gördüğü Mehmetçikle bir arada olmanın kendisine de büyük moral olduğunu belirtti. İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk de Sanatçı Yusuf Güney’e konseri için teşekkür etti.
Konser sonrasında ise İl Jandarma Komutanlığı tarafından konuk sanatçı için düzenlenen gezide Yusuf Güney, Arkeoloji ve Mozaik Müzelerini gezme imkanı buldu. Akşam saatlerindeyse Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin moral konseri için Şanlıurfa’ya gelen Yusuf Güney’i makamında kabul etti. Bu tür etkinliklerin askere moral verdiğini kaydeden Vali Erin, Yusuf Güney’e de hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda Vali Abdullah Erin tarafından Sanatçı  Yusuf Güney’e hediye takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.