banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa Ülkü Ocaklarından ''Bir Kitap Bir Hayat'' kampanyası

.

Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Emin Özkutlu yaptığı yazılı açıklamada ''Bir Kitap Bir Hayat'' kampanyası başlattıklarını ve Şanlıurfalıların kapmaya ya destek vermelerini istediğini belirtti.
Özkutlu açıklamasında; “Şanlıurfa Ülkü Ocakları olarak yapmış olduğumuz araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde tespit edilen ve kütüphanesi bulunmayan merkeze bağlı Küçükhan İlköğretim Okulu ve Viranşehir Yolbilen İlköğretim Okullarının kütüphane eksiklerini tamamlamak için kitap toplama kampanyası başlattık. Sosyal sorumluluk içerisinde olan ve eğitime önem veren bütün duyarlı vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.
Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Emin Özkutlu ayrıca, başlatmış olduğumuz ''Bir Kitap Bir Hayat'' adlı kampanyamız çerçevesinde 13, 14 ve 15 Ocak 2012 tarihlerinde Turistik durağı Ali Şelli Parkı önünde kurulacak stantlarda kitapların kabul edileceğini veya 0414 216 63 63- 0506 903 66 03 irtibat numaralarından kendilerine ulaşılması halinde bildirilen adreslerden teslim alınacaklarını belirtti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.