banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa Ramazan'ın ilk gününde hayalet kente döndü

Şanlıurfa'da sıcakların artış göstermesi vatandaşları olumsuz etkilerken, sıcaklıklar 36, nem ise 45 derece arasında ölçüldü. Vatandaşların sokağa bile çıkmadığı şehirde gün ortasında i tüm sokak ve caddeler terk edilmiş gibi bir görüntü sergiliyor. Sıcaklardan korunmak için dışarı çıkmamaya özen gösteren Urfalılar, dışarıda ise klimalı camiler ve gölgelik alanları tercih ediyor.

Ramazan ayının yaz aylarına gelmesinden dolayı yakıcı sıcaklardan korunmak isteyen Şanlıurfalılar mecbur olmadıkça dışarı çıkmak yerine evde zaman geçirmeyi tercih ediyor.

 

Şanlıurfalıların klasik olarak camilere aın etmesi hem ibadet hemde dinlenme mekanı olarak kullanması her yıl tekrarlanan güzel bir anı olarak dillendiriliyor. 

Haber: Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.