banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa Bediüzzaman'ın mevlidine hazır

Şanlıurfa’da başta Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V) ve bütün Peygamberler olmak üzere vefatının 52. yılı münasebetiyle Bediüzzaman Said Nursi ve manevi şehitlerimizin ruhlarına bağışlanmak Pazartesi yatsı namazından sonra Şanlıurfa Dergâh camiinde mevlid-i şerif ve hatim okunacak.

 

Mevlid ile ilgili olarak Şanlıurfa Belediyesi öncülüğünde vecizelerinin yer aldığı Mevlid billboardları şehrin  muhtelif yerlerine asıldı.

 

Yurdun ve dünyanın dört bir yanından sevenlerinin ve okurlarının da katılacağı Mevlid-i Şerife katılımın bir hayli fazla olacağı bekleniyor.

 

Şanlıurfalıların ev sahipliğini yaptığı ve 52 yıldır aralıksız yapılan Mevlide Şanlıurfa dışından katılan Misafirleri Şanlıurfalılar evlerinde ağırlayacak.

 

Mevlid Kanal Urfa’da Canlı yayınlıyor

Bediüzzaman Hazretleri için okutulacak Mevlidi Şanlıurfa’dan uydu yayını yapan TÜRKSAT 3 A Frekans 12685 SYMBOL 30000 5/6 YATAY Kanalda bulunan Kanal Urfa Televizyonu Canlı olarak yayınlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.