banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

ŞANDER'den Özbek ve Özdemir'e destek

ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sevgili hemşehrilerimiz, Şanlıurfamızın yetiştirdiği nadide sanatçımız halk müziğimizin büyük üstadı Sayın Mehmet Özbek ve halk müziğimizin hanımefendi ve güzel sanatçısı Sayın Münevver Özdemir  TRT'de canlı yayımlanan “Can-ı Gönül” programına konuk olarak katılmıştır. Rahmetli Kerküklü sanatçı Abdurrahman Kızılay’ı anma programında programa katılan diğer sanatçılarla izleyenlere duygulu ve nefis bir müzik ziyafeti yaşatan saygıdeğer ağabeyimiz Mehmet Özbek ve Münevver Özdemir’e Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) olarak sonsuz şükranlarımızı sunarız."

Bu arada, Ankara Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mahmut Nimetoğlu,  Mehmet Özbek, Münevver Özdemir ve Rahmetli Abduraahman Kızılay’ın eşine canlı yayımda çiçek takdim etti.

Ayrıca gecede ŞANDER Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Çavuşoğlu, Emine Şeftalioğlu, Cafer Yılmaz ve çok sayıda hemşehri seyirci topluluğu Mehmet Özbek ve Münevver Özdemir’i yalnız bırakmadılar. (Reşat KUŞÇUOĞLU)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.