banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

ŞANDER'den kitap kampanyası

 

ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu 11 Nisan Bayramı etkinliklerine katılmak üzere gittikleri Şanlıurfa’da gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Eğitim Gönülleri Vakfı’nı da ziyaret etti. Nimetoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, bu ziyaretlerinde çocukları sevindirmek ve motive etmek adına futbol, basketbol, voleybol topu ve masa tenisi raketi çocuklara dağıtılmak üzere hediye ettiler.

Eğitim Gönülleri Vakfı Park Yöneticisi Rukiye Dağhan Çetin’den bu eğitim merkezinde gönüllüler tarafından çocuklarımıza verilen çeşitli eğitimler ve faaliyetler hakkında bilgiler alan Mahmut Nimetoğlu’na bu sırada çok sayıda kitaba ihtiyaç olduğu belirtildi.

 

Vakfın tesissinden ve hizmetlerinden etkilenen ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu, ihtiyaç duyulan kitapların karşılanması için başta Şanlıurfa ve Ankara olmak üzere ülke genelinde kitap toplama kampanyası başlattı. Nimetoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Türkiye’nin her yerinde yaşayan siz hayırsever hemşerilerimiz ile birlikte her zamanki gibi güzelliklere imza atmak üzere bir kitap kampanyası başlattık.

Sayın hemşerilerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, Şanlıurfa’mız ve ülkemiz için çok önemlidir. Bu itibarla; bu kampanyada (benim de bir kitabım olsun) diyen milletvekili, bürokrat, işadamı, esnaf ve bütün hemşerilerimize sesleniyoruz. Söz konusu kitap veya kitap alınması için bağışlarınızın ŞANDER vasıtasıyla yapılması için siz hayırsever hemşerilerimizin aşağıda belirtilen e-posta adresine ve telefon numaralarına başvurmalarını önemle arz ediyoruz.”

 

Telefon:0 505 750 18 35 / 0 532 361 71 51

e-posta: sanliurfalilar.dernegi@hotmail.com

web:http://urfalilar.org.tr

Bağışlarınız İçin

Hesap Adı:Şanlıurfalılar Derneği

Hesap No:00158007299936011 Vakıfbank Başkent Ankara Şubesi

İban No:TR330001500158007299936011

Anahtar Kelimeler:
ŞANDERKitap Kampanyası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.