banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Recep Koçak Şanlıurfa'da Deniz Feneri'ni anlattı VİDEO
Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak; “Yeni kurduğumuz barkot sistemi sayesinde hem hayırsevelerimizin yaptığı yardımlar hemde muhtaç ailelere verilen her kuruş kayıt altına alınıyor” dedi.

 

Deniz Feneri Derneği İl Temsilciliğince düzenlenen toplantıda faaliyetlerini anlatan Koçak; “2011 yılında, 15 farklı ülkede toplam 471 bin ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdıklarını” söyledi.

 

Yoksul ailelere mensup çocukların dileklerinin sorulduğu “1001 Çocuk 1001 Dilek” projesinin bu yıl 10. kez hayata geçirildiğini ifade eden Koçak; “2003 yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz 1001 Çocuk 1001 Dilek adlı projemizde bu yıl yine Nisan ayında başlıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanından çocuklarımızın bizimle paylaştığı dilek ve hayallerini www.denizfeneri.org internet sitemizde yayınlıyoruz. 1001 çocuk arasında özelikle Van gibi, Kütahya Simav gibi deprem bölgelerinden ve okul yaptırdığımız illerden seçeceğimiz çocukları İstanbul’da misafir edeceğiz. Bu çocuklardan bir kısmını 16-24 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da ağırlayacağımız çocukların hayatlarına ilkleri yaşatacağız.

 



Şanlıurfa'daki yardım faaliyetlerine de değinen Koçak; “2011 yılında 300 663 vatandaşımız Şanlıurfa’daki yardıma muhtaç kişiye ulaştık. Şimdiye kadar ise toplamında kentte bugüne kadar 40 bin 202 ihtiyaç sahibine ulaştık” dedi.

 

Deniz Feneri'nin yardım faaliyetleriyle yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ettiğini bildiren Koçak; “2011 yılında, 15 farklı ülkede toplam 471 bin ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdık. Ayrıca aynı dönemde 9 bin 500 aile de yardım alabilmek için bize başvuruda bulundu” diye konuştu.

 

Şanlıurfa'da, ayrıca gezici giyim mağazasının hizmet vermeye başladığını bildiren Koçak, 15 gün içerisinde 2 bin 500 ihtiyaç sahibine giysi yardımı yapılacağını kaydetti.

 

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Koçak, bir soru üzerine Almanya’da faaliyet gösteren Deniz Feneri e. V. İle her hangi bir bağlarının olmadığını belirtti. Koçak; “Şuanda soruşturma sürüyor. Öyle sanıyorum ki; iddianamede yazılacak. 5 yıldır iddia ettiğimiz gibi hukukta bizim birlikteliğimizin olmadığını ispatlayacak” dedi. 

VİDEO 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selma gümüş 4 yıl önce

Allah hepinizden razi olsun iyi varsiniz
Bana ulaşirsaniz cok memnun olurum..
Lutfen beni bu kiraciliktan kurtarin...