banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Öğretmenler gününde öğrencilerine ziyafet verdi

Ressam Muharrem Çelik öğretmenler günü münasebetiyle evinde öğrencilerine yemek ziyafeti verdi.

    Eğitim camiasının renkli kişiliğiyle tanınan Ressam Muharrem Çelik Şanlı Urfan’ın  Kenan  mahallesinde bulunan Şair Abdi ilköğretim okulundaki elli öğrencisini evinde ağırladı. Çelik aynı mahallede olmanın avantajını kullanarak öğrencilerine faydalı olmak için elinden geleni yapmaktadır. Daha önceleri de sokak sergisini yaparak sokakta çalışan çocukları giydiren Çelik mahalledeki kız çocukların okula gelmesi için de önemli çalışmalar yapmıştı.

Bu defa farklı bir çalışmayla öğrenci ve velilerinin gönlünde taht yapan öğrenmen Muharrem Çelik öğrencilerin bu özel gününde mutlu etmenin yolunu yakaladı. Çelik konuyla ilgili şunları söyledi ‘’Öğrencilerimize bilginin dışında ilginin de olması eğitimin amacına ulaşması için önemli bir unsurdur. Bende bunun farkında olduğum için eğitim zamanının dışında öğrencilerime yardımcı olmak adına çeşitli çalışmalar yapmaktayım. Kimi zaman izcilik, kimi zaman aile ziyaretleri, kimi zamanda çeşitli kurum ve kuruluşlarda yardımlar alarak onlara ulaştırmaya çalışırım.’’ diyerek görüşünü bildirdi. ‘’Bugün öğretmenler günü genellikle okullarda öğretmenlere ziyafet verilir.’’ diye düşüncelerini sürdüren öğretmen Muharrem Çelik bunun tam tersini yapmak beni mutlu etti. ‘’Öğrencilerimin okul zamanı dışında bir arada evimde ağırlamak onlara ziyafet vermek benim ve onlar için unutulmaz bir anı olmuştur’’ dedi.

Yemek bitiminde öğrencilerine pastel boya hediye eden öğretmen Muharrem Çelik onlara okumayı sevmeleri başarılı olmak için zorlukları aşması gerektiği öğütünde bulundu. Memleket sizlerden güzel hizmetler bekliyor. Sizler bu vatanı yönetecek ve koruyacaksınız. Şimdiden çok çalışmaya başlayın çünkü bu vatanın sizlere ihtiyacı var diyerek onlardan bu konu da söz aldı.     

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.