banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Öğretmen Lisesi Açılıyor

 
Geçtiğimiz günlerde ilçeye gelen Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürü Ömer Balıbey'le açılması planlanan okulla ilgili alan araştırması yaptıklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Kaymakam Balcı, Anadolu Öğretmen Liselerinin eğitim fakültelerine öğrenci yetiştirdiklerini kaydederek, öğretmenlik mesleğini seçecek öğrencilerin bu liselerde mesleklerine sağlam bir giriş yapabilmelerine olanak verildiğini dile getirdi.
İlçede Anadolu Öğretmen Lisesi olmadığı için birçok öğrencinin ilçe dışına gitmek zorunda kaldığını vurgulayan Balcı, "Tüm bu nedenlerle ilçemize Anadolu Öğretmen Lisesi kazandırmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz" dedi.
Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürü Ömer Balıbey'le olumlu görüşmeler yaptığını ifade eden Kaymakam Balcı, yeni eğitim öğretim yılına kadar ilçede Anadolu Öğretmen Lisesi'nin eğitim öğretime geçmesini hedeflediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.