Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_uj91jr0t9j67kr1rjbgt9c28v7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Öğrencilere Ücretsiz Resim Kursu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Öğrencilere Ücretsiz Resim Kursu

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Resim Öğretmeni İsmail Dilek gözetiminde İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik ücretsiz resim kursu açıyor.
       23 Haziran – 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında kursa kayıt yaptırmak isteyen kursiyerlerin Belediye’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.   
    Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ açıklamasında şu bilgilere yer verdi: "Şanlıurfa Belediyesi olarak okulların kapanması ile birlikte ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik ücretsiz resim kursu başlattık. İsmail Dilek gözetiminde hafta sonu 10.00-12:00 saatleri arasında kursumuz devam edecek. Çocuklarımız gerçekten sanata büyük ilgi duyuyorlar. Kayıtlarımız 23 Haziran Perşembe Günü başlıyor. Kursumuza katılmak isteyenler mesai saatleri içersinde Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor"
    Belediye Sanat Galerisi Atölyesinde verilecek olan kursa öğrencilerin büyük ilgi göstermesi bekleniliyor.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.