Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_pg92l0b2hbpcen9lap9m0vd8m1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Miraç Kandili için ev ziyareti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Miraç Kandili için ev ziyareti
AK Parti Karaköprü Belde Kadın Kolları Başkanı Bahar Gül Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Mirac Kandili nedeniyle Karaköprü'de yaşayan bir aileyi ziyaret etti.
Yılmaz ; "Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek gün ve gecelerden bir tanesi olan Mirac gecesine kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin önemini bu güzel günlerde daha da iyi idrak ediyoruz. Bu mübarek günde, Müslümanlar olarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeli, kırgınlıklarımızı unutmalı, gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı ve ülkemizin huzur ortamının devamı için dua etmeli" açıklamlarında bulundu.  

 


Bu gecenin dua ve niyazda bulunmak için güzel bir fırsat olduğunu belirten Yılmaz, "bu vesileyle oğlunun elektrik çarpması dolayısıyla hastanede yaşam mücadelesi veren anne Edibe Ağırbarz'ın evine ziyarette bulunduk,dualar ettik,dualar aldık. 9 çocuklu bir aile, Ağırbarz ailesi.Baba Abdullah Ağırbarz hastanede yatan oğlunun başından bir an olsun ayrılmıyor,bu yüzden de çalıştığı işinden ayrılmak zorunda kalmış.Herhangi bir sosyal güvencesi olmayan aile,çevrelerindeki hayırsever insanların yardımıyla ayakta kalmaya çalıştıklarını belirttiler. Biz Ak Parti Karaköprü Kadın Kolları Teşkilatı olarak üzerimize düşen her türlü konuda desteklerimizi kendilerine verecek ve alabilecekleri her türlü sosyal yardım konusunda kendileriyle ilgilenecek ve gerekeni yapacağız" dedi. 
 
Anne Edibe Ağırbarz ise "Daha öncede çevremizdeki evlerin damlarında aynı üzücü olaylar yaşandı ama bu konuda herhangi bir düzeltme çalışması yapılmadı.Oğlum Alican, damda oynarken damın yanından geçen elektrik direklerinin tellerine tutunmuş ve elektrik çarpmış. Hemen hastaneye kaldırdık ama şu an yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.Ne olur dua edin,başka birşey istemiyorum.Yetkililerin bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz,o elektrik tellerinin evlerimizin hemen üzerinden geçiyor olması ölüme davetiye çıkarıyor" açıklamalarında bulundu.
Gıda yardımında bulunarak hayır dualarını aldıkları aileden şifalar dileyerek ayrılan Ak Kadınlar " başta Karaköprülü kardeşlerimiz olmak üzere Tüm Müslüman aleminin Miraç Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin milletimize, memleketimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz" dediler.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.