banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Minik öğrencilerden huzurevi ziyareti

Şanlıurfa TOKİ Şehit Mehmet Uyar İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Şanlıurfa Belediyesine bağlı Güçsüzleri Yurdunu ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Mehmet Salıcı başkanlığında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Rehber Öğretmenleri Kasım Anar, Fulya Aytaç, gönüllü öğretmenlerden Çimen Yüksel ve Zeliha Zaloğlu ile birlikte 50 kişilik öğrenci grubu, Şanlıurfa Belediyesine bağlı Güçsüzler Yurduna ziyaret ettiler…

Okul yönetimi tarafından getirilen ve orada kalan yaşlılara çeşitli hediyeler ve ikramlar sunuldu. Samimi bir hava içerisinde geçen ziyaret, yaşlılarla teker teker sohbet edildi. Karşılıklı güzel bir duygu seli yaşandı. Yaşlıların çok memnun kaldığı bu etkinliklerin devam edilmesi temenni edildi. Öğrenciler ise bu anlamlı geziyi hayatları boyunca unutmayacaklarını ifade ettiler.

Okul Müdürü Mehmet Salıcı yapmış olduğu açıklamada; “Okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte bugün burada kalan yaşlıları ziyaret ettik ve çeşitli hediyeler sunduk, bizim yapmış olduğumuz bu ziyaretin asıl amacının öğrencilerimizin büyüklerine karşı nasıl davranacaklarını ve onlara karşı nasıl olmaları gerektiğini onlara öğretmek ve kendilerinin de bir gün yaşlı olacaklarını onlara göstermek olduğunu ve bunu unutmamalarını onlara fiili olarak kendilerine yaşatmak olduğunu” söyledi.

Yurtta alan yaşlılar ise kendilerine bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren TOKİ  Şehit Mehmet Uyar İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ettiler…

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.