banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Minik öğrenciler ağaç dikti
Anasınıfı 6 yaş ve 5 yaş grubu öğrenci, öğretmen ve velilerinin katıldığı Ağaç Dikme Şenliğinde yaklaşık 150 fidan dikildi.

Anasınıfı öğretmenlerinden Hatice GÜLLÜDAĞ “Öğrencilerimiz kendileri de birer fidan gibiler. Diktikleri fidanlarla birlikte büyüyecekler. Belki de büyüdüklerinde Harran Üniversitesinde okumak nasip olacak, diktikleri fidanlarıyla onur duyacaklar. Ayrıca ağaç ve orman sevgisini bu yaşlarda almış oldular.” Dedi.

Okul müdürü Mustafa TAYLAN “Öğrencilerimizi ağaç ve orman sevgisiyle yetiştiriyor, kendileriyle birlikte büyüyecek fidanlar diktiriyoruz. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarıyorlar. Bu etkinliği gerçekleştirmemizde emeği geçen öğrenci velilerinden Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Ali Volkan BİLGİLİ ve Ziraat Fakültesi Dekanı Mehmet Ali ÇULLU Beylere çok teşekkür ediyorum.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.