banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor Kırsal Argıncık Mahallesi

Matbaacılar Fakıbaba'dan Site İstedi

   Şanlıurfa Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârları Derneği Başkanı Ramazan Birgül ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.
      Matbaacıların sorunlarının ele alındığı görüşmede matbaacılar, belediyenin uygun gördüğü bir yerde oluşturulacak olan sitede tek çatı altında hizmet vermek istediklerini aktardılar. Matbaacıların bu teklifini olumlu karşılayan Fakıbaba, 2011 yılı projeleri içersinde zaten bu konuda bir çalışma yürüttüklerini belirterek, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
      Birçok meslek kuruluşlarını tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini aktaran Fakıbaba, “Şanlıurfa Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârları Derneği Başkanı Ramazan Birgül ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
    Ziyaretin oldukça faydalı geçtiğini ifade eden Şanlıurfa Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârları Derneği Başkanı Ramazan Birgül ise, “Başkanımız Fakıbaba ve ekibine işlerinde başarılar diliyoruz. Matbaacılar esnafı olarak oldukça zor şartlar altında çalışıyoruz. Apartman bodrumların ve oldukça küçük işyerlerinde vatandaşa hizmet etmenin zorluğunu yaşıyoruz. Başkanımız Fakıbaba ile yaptığımız görüşmede bir site talebimiz oldu. Başkanımız Fakıbaba ise bu talebi değerlendireceğini söyledi” diye konuştu.  
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.