banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Kutlu doğum'la Peygamberimiz anılıyor

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası programı basına duyuruldu. Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, özel bir restoranda yaptığı basın toplantısında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2011 '”Kutlu Doğum Haftası'”nın ana konusunun “Hz. Peygamber ve Merhamet'” olarak belirlendiğini söyleyerek, İl Müftülüğü olarak bu çerçevede etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.

 

Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu; “Kutlu Doğum Haftası”nın başladığı 14 nisan perşembe günü sabah saatlerinde Şanlıurfa Belediyesi önünde çiçek ve hediye kitaplar dağıtacak ve aynı günün akşamında bir panel gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Etkinliklerin ikinci gününde GAP Arena Stadyumu'nda çok büyük bir kitleye ulaşmayı hedefledikleri ifade eden Tahiroğlu, “GAP Eğitim Gönüllüleri Derneği ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarıyla beraber Hz. Peygamberimizi anacağımız bir etkinlik olacak” diye konuştu. Her sene geleneksel olarak yapılan “trit ziyafeti”ni bu sene de gerçekleştireceklerini belirten İl Müftüsü Tahiroğlu, “16 nisan sabah namazından sonra Mevlid-i Halil Camii'nin(Dergah) ve Sanayi Camii'nin avlusunda halkımıza bir düzen içerisinde bu ziyafet verilecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.