banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kurtlar Vadisi'nden tartışma yaratan Sahneler

 Erdoğan'ın siyasi yaşamındaki yol arkadaşlarından AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Besli ile Şair-Yazar Ömer Özbay tarafından kaleme alınan ve Başbakan Erdoğan'ın siyasi yaşamını konu alan "Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan" adlı kitap Kurtlar Vadisi Pusu'ya malzeme oldu.

VADİ'NİN SENARİSTLERİ YİNE MESAJ VERDİ

Gündeme ilişkin konuları işlemesi ile adından söz ettiren Vadi'de bu hafta İsrail Baş Ajanı Şamir'in Erdoğan'ın siyasi yaşamını konu alan ""Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan" kitabı dikkatle okuduğu dikkatlerden kaçmazken, Vadi'nin senaristleri yine mesaj verdi.

ERDOĞAN MOSSAD AJANLARININ YAKIN TAKİBİNDE

İsrail'e yönelik sert çıkışlarıyla tüm dünyanın gündeminden düşmeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail gizli servisi MOSSAD'ın hedefinde olduğu bile iddia edilirken, Vadi'nin senaristleri bu iddiaları kulak ardı etmedi ve İsrail ajanlarının Erdoğan'ı yakından tanımaya çalıştığını ve suikast için gerekli bilgileri toplamaya çalıştığına dikkat çekti.

SUİKAST GİRİŞİMİ İDDİANAMEDE YER ALMIŞTI

İkinci Ergenekon İddianamesi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a İsrail Gizli Servisi MOSSAD'ın suikast girişimi için Türkiye'deki Doğu Bey adlı birisinden talimat beklediği iddiası yer almıştı.

Beyazgazete


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.