banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Koyunları Otlatan Ressam


ŞANLIURFA Siverek, Üstüntaş köyünde geçimini hayvancılık ve tarım ile sağlayan İbrahim Bayraktar hiç bir eğitim almadan yaptığı resimlerle görenleri hayrete düşürüyor.
30 Yaşında ki Bayraktar resimleri hakkında yaptığı açıklamada" hiç bir resim eğitimi almadım, ilkokulu üçüncü sınıfta bırakmak zorunda kaldığımdan eğitimimi de tamamlamadan küçük yaşta çobanlık yapmak zorunda kaldım, resim yapma yeteneğimi uzun zamandan beri keşfetmişim ama sesimi bir yere duyuramadığımdan bu resimleri devamlı yapıp yine ya yırtıyor yada benden isteyen dostlara veriyorum, eğer bana imkan ve destek verilirse çok daha güzel resimler çizebileceğini" dile getirdi. Bayraktar " En büyük arzusunun kendisine sahip çıkılıp ilk önce Siverek’te daha sonra Türkiye’nin değişik yörelerinde resim sergileri açmak ve böylece Siverek’i tanıtmak olduğunu" söyledi.


siverekname

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.