Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_pr3k3ru4tht2bduovatorfjh65, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kobani için Rabia Meydanında duaya davet! haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kobani için Rabia Meydanında duaya davet!

Birçok STK’nın bir araya gelerek oluşturduğu İnsani Yardım Platformu , IŞİD- PYD arasında devam eden çatışmalardan dolayı kaçarak Suruç ve Şanlıurfa’ya gelen Suriyeli muhacirlerin durumuna dikkat çekmek ve yaşanan şiddet olaylarının bir an önce bitmesi için Rabia Meydanında dua etkinliği düzenliyor.

Perşembe günü Rabia Meydanında yatsı namazına müteakiben Türkçe, Kürtçe ve Arapça yapılacak dua etkinliği için “Seccadeni al da gel” sloganı ile Şanlıurfalıları dua’ya çağıran STK’lar daha öncede aynı etkinliği Mısır ve Gazze için düzenlemiş , yapılan etkinliklere yüzlerce Şanlıurfalı katılmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.