banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Kızılkoyun Bir Türkiye Projesidir

 Geçtiğimiz gün Belediye Meclisi toplantısında Kızılkoyun'da bulunan evlerin istimlâki için kendisine İller Bankasından borçlanma yetkisi veren tüm Belediye Meclis Üyelerine teşekkür eden Başkan Fakıbaba, "Kızılkoyun Projesi sadece Urfa projesi değil, o bir Türkiye projesidir" dedi. 

Kızılkoyun Projesi'ne destek veren tüm Belediye Meclis Üyelerine teşekkür eden Başkan Fakıbaba, "Gerçekten o projelere ilave olacak bizim düşüncelerimiz var. Haleplibahçe Projesi'ni zaten Kültür Bakanlığı ile yapıyoruz. O sadece Urfa projesi değil, o bir Türkiye projesidir. İnanıyorum ki Meclisteki tüm arkadaşalrımla beraber bu başarıyı yakalayacağız. Urfalılar bundan çok emin olsunlar, bundan sonra çok büyük projeler gelecek" diye ifade etti.

Seçim döneminde ilk yıllarında projelerin hazırlanacağı sözünü verdiklerini hatırlatan Fakıbaba, "Gerçekten de bu projeler çok önemli. Bu proje üzerine biz iki yıldan beri çalışıyoruz. 37 Arkadaşımız bu projeye destek verdiler. Bu projeyi en iyi şekilde başarıya ulaştıracağız ve daha da başka projeler bekleyin. Göreceksiniz her ay veya üç ayda bir yeni projeler üreteceğiz. 3 Temmuzda Yeşildirek Kavşağında da bir köprülü Kavşak Projemiz var. Şanlıurfa artık büyük bir şehir ve sadece bu lafla değil gerçek bir büyük şehirdir" şeklinde konuştu.

HABER: ORHAN KOYUNCU/ Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.