banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Kısasta tirit ziyafeti

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa’nın Kısas Beldesinde bu sabah Çevre ve Yardım Gönüllüleri Derneği tarafından “Tirit Ziyafeti” verildi.

 

Kısas’ta geleneksel hale getirdikleri “Tirit ziyafeti”ne büyük ilgi gösterildi. Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, tirit ziyafetine katılarak tirit yedi.

 

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Efendimiz (sas) için Kısas’ta “Geleneksel hale getirdikleri” Tirit ziyafetinin 4. Cüsünü düzenlediklerini belirten Çevre ve Yardım Gönüllüleri Dernek başkanı İsa Güneş; “Tirit ziyafetimizin amacı bir araya gelmek, kaynaşmak ve hayırlara vesile olmaktır. Tirit ziyafetimiz için 500 kg yağsız et, 300 kg yoğurt, 800 ekmek ve 30 kg taze limon kullandık. Yaklaşık 8 bin kişi ziyafete geldi. Emeği geçenlerden ve Başta Şanlıurfa olmak üzere uzaklardan gelenlere ve Kısaslılara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tirit ziyafetine AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan Yardımcıları M. Uryan Arusoğlu, Metin Çadırcı, Mehmet Büyükfırat, İl yönetiminden Mehmet Eriten, Zeki Kurt, Mehmet Ejder, İl Kültür Müdürü Selami Yıldız’ın yanı sıra çok sayıda bürokrat katıldı.

 

Tirit ziyafeti Kısas Beldesi Sağlık Ocağı bahçesinde verildi. Sabah başlayan tirit ziyafeti saat 11.00’de sona erdi.

 

 TİRİT ZİYAFETİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.