banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Kimse Yokmu Gönüllüleri buluştu

 Kimse Yok mu Derneği Şanlıurfa Şubesi yetkilileri, Dünya Gönüllüler Gününde gönüllülerini dernek binasında buluşturdu.

Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle, dernek gönüllülerine sürpriz yapan Kimse Yok mu Derneği Şanlıurfa Şubesi yetkilileri, gönüllülerini dernek binasında buluşturarak çalışmalarından dolayı hediyeler verdi.

     Dernek gönüllüsü bayan ve erkeklerin gelmesiyle birlikte kısaca toplanma nedenlerini açıklayan Kimse Yokmu Derneği Şanlıurfa Şubesi Müdürü Mustafa Uslu, bugünün önemli bir gün olduğunu belirterek, “Bilindiği gibi bugün Dünya Gönüllüler Günü. Dolayısıyla sizlere sürpriz yaparak birada olmayı amaçladık ve yardımlaşma, hayır işleri gibi konularda adeta birbirleriyle yarışan sizlere çam sakızı çoban armağanı hediyeler verip birer meşrubat içelim, sohbet edelim, dertleşelim istedim. Hepimizin Dünya Gönüllüler Günü kutlu olsun. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

     Dernek Başkanı Müslüm Halhallı ise, yardımlaşmanın ve fakirlerimizi gözetmenin dinimizin gereği olduğunu belirterek, “Öncelikle hepinize teşekkür ediyoruz. Fakirlerimizin gözetilmesinde maddi ve manevi olarak yanımızda olmanız bizleri sevindiriyor. Sizlerin aracılığıyla da yardımsever herkese hatırlatmak istiyoruz ki, yapacakları yardımlar ve bağışlar devlete olan vergilerinden düşeceği için hiç düşünmesinler. Fakirlere yardım yapmamıza aracı ve destek olsunlar. Hem maddi ve hem manevi kazanç sağlasınlar istiyoruz” diye konuştu.

     Konuşmaların ardından dernek gönüllüleri Yahya Uslu, Halil Çerçi, Hasan Demirel, Zeki Karataş, Onur Duman, A.Kadir Nimetoğlu, Fethiye Demirkol, Leyla Duman, Ayşe, Elif ve Hatice Nimetoğlu, Nurgul Uslu, Serpil Karataş, Yaren Uslu, Süheyla Beşkat’a çeşitli hediyeler verildi.

     Programda, Dernek Yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüsü Ö.Faruk Gürkan, Müslüm Avcı, Nabi Aksoy, Abdülkadir Karacabey ve bazı davetliler de hazır bulundu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.