banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Keberli okuluna kardeş yardımı

Şanlıurfa`da `Kardeş okul` kampanyası kapsamında Tenekeci Mahmut Güzelgöz İlköğretim Okulu öğrencileri, aralarında topladıkları yardımı Keberli Köyü İlköğretim Okulu`na gönderdi.


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen `Kardeş okul` kampanyasına Tenekeci Mahmut Güzelgöz İlköğretim Okulu öğrencilerinden geldi.

 Öğrencilerin kendi aralarında topladığı yardımın teslim edilmesi törenine Tenekeci Mahmut Güzelgöz İlköğretim Okulu Müdürü Nurettin Toğun, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Nurettin Toğun, öğrencilerin bu davranışının anlamlı olduğunu belirterek, `Öğrencilerimizin yapmış oldukları bu davranış bizleri duygulandırmıştır. Okulumuz kenar semte olmasına rağmen ğrencilerimiz kendi imkanları toplamış oldukları bu yardımı bugün Keberli İlköğretim Okulu`nda okuyan öğrencilere vermenin mutluğunu yaşıyoruz. Bu yapmış olduğumuz yardımın tüm diğer okullara örnek olmasını diliyorum` dedi. Yardım paketindeki kitap, defter, çeşitli ansiklopediler, sözlük ve hikaye kitapları öğrencilere dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.