banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Kayıtlar Ücretsiz

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde Kültür ve Sanat Merkezinde tiyatro, gitar, saz,bağlama, erbana, ritim, halk oyunları, koro, fotoğraf, desen ve resim  ve iç mimarlık kursları devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Şeyhmus Çakırtaş'tan alınan bilgilere göre  kurslara kayıt yapmak için müracaat etmek yeterli. Halen süren kurslara yaz programı uygulanıyor. Yetişkinlere haftanın belirli günleri, çocuklara ise haftada üç  gün müzik eğitimi verilirken, diğer kurslar ise kursiyerlerin şartlarına göre şekilleniyor.

Yaz mevsimi boyunca özellikle resim ve desen çalışmaları devam edecek, sınavlara hazırlanan öğrenciler kurslardan ücretsiz faydalanacak.

Kurslara daha fazla öğrenci beklediklerini belirten Çakırtaş;  " Bir çok alanda ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarımız mevcut.Özellikle yeteneklerini keşfetmek, ilerletmek isteyen çocukları, gençleri kurslara bekliyoruz. Bir çok kişi kurslarımız sayesinde gitar çalmayı, ritim tutmayı öğrendi. Bizler bunu daha da ilerletmek için çabalıyoruz. Viranşehir bir kültür ve sanat kenti olana kadar çabamız devam edecek." dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.