banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kadınlar Gününe Konserli Kutlama-VİDEO


Karaköprü Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle kadınlara yönelik Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Atik Sahil yönetimindeki Gurup Turkuaz konseri verildi. Belediye Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen konsere Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Şanlıurfa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilşah Öztürkmen ve çok sayıda kadın davetli katıldı.
Kadınlar günü nedeniyle bir konuşma yapan Başkan Çiftçi; “Kadın aileyi koruyan kollayan güçlendiren, bir konumdadır. Kadınların toplum içerisinde daha güçlü yer bulması lazım, daha aktif hale gelmesi lazım bunun en güzel örneklerini de Hükümetimiz uyguluyor, yerel anlamda Belediyeler uyguluyor. Bizler Karaköprü Belediyesi olarak Kültür Merkezimizin tümünü bayanlara tahsis etmiş durumdayız, 32 alanda açılan kurslarda bayanlar eğitim alıyor. Halı dokuma merkezini açtık, bunlar bize göre yeterli değil bu tür merkezleri çoğaltarak kadınların toplumda önemini artıracağız” dedi.
Kadınlar günü nedeniyle 20 yılın üzerinde huzurlu ve sevgi ile evliliğini yürüten çiftlere plaket armağan edildi.
Daha sonra Atik Sahil yönetimindeki Gurup Turkuaz, birbirinden güzel eserler seslendirilerek kutlamaya gelen kadınlara doyasıya bir gün yaşattılar. Başkan Çiftçi, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Atik Sahil ve Gurup Turkuaz’a birer plaket armağan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.