banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

İl İnsan haklarından öğrencilere ‘İnsan Hakları' paneli

İl İnsan haklarından öğrencilere ‘İnsan Hakları’ paneli

Şanlıurfada 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle Şanlıurfa Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri “insan hakları konulu” bir panel sundular.

Devteşti mahallesinde bulunan İMKB Çok Programlı lisenin konferans salonunda düzenlenen paneli Şanlıurfa Gazeteciler Birliğinden Ömer Aslan sunarken, Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Birecik Yüksek okul Müdürü Doç Dr. Ferit Küçük ‘AB değişim sürecinde İnsan Hakları’ ve Defterdarlıktan Av. Yeşim Yüksel ise ‘İnsan Hakları genel Tanımı, Kadın ve Çocuk hakları ile AİHM’ ile ilgili sunum yaptılar.

İMKB Çok Programlı lisenin konferans salonunda Okul öğrencileri ile okul müdürü Ahmet Ünlükaya hazır bulunurken, İl İnsan Hakları Kurulu görevlisi Eşref Baydar, Av. Filiz Kaplan, Tabip Odasından Dr. İdris Dağ, Esnaf ve Sanatkârlar Odasından Ömer Ercanlar, Türk Hava Kurumundan Halil Özbek ve Muhtarlar Derneğinden Hüseyin Korkmaz panelde hazır bulundular.

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Birecik Yüksek okul Müdürü Doç Dr. Ferit Küçük ‘AB değişim sürecinde İnsan Hakları’ konulu sunumunda yasalarla insan haklarını anlattı.

Defterdarlıktan Av. Yeşim Yüksel ise ‘İnsan Hakları genel Tanımı, Kadın ve Çocuk hakları ile AİHM’ konulu sunumunda ise “Çocukların ve kadınların hakları” üzerinde öğrencilere bilgi verdi.

 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!...

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!...

Haber / Foto: Murat Çiftçi

 

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.