banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

HÜNİDER'den ilköğretim çocuklarına kitap yardımı
Amaçlarının yeni nesil öğrencilerin daha eğitimli olmalarını sağlamak ve üniversiteyi hedeflerinde tutmak olduğunu söyleyen HÜNİDER Başkanı Muhittin Sütpak “ Amacımız ilköğretim çağındaki kardeşlerimize okumayı sevdirmek ortaöğretimdeki kardeşlerimize de üniversiteyi hedef edindirmektir. Hilvanlı olup dışarıda farklı üniversitelerde okuyan arkadaşlarımızla irtibata geçip kitap toplama kampanyası yaptık. Kampanya sonucunda elde ettiğimiz üniversiteye hazırlık kaynaklarını Hilvan Lisesine hediye ettik.

Dershaneye gidemeyen ve özel kaynak alacak ekonomik imkanı olmayan kardeşlerimize bir nebze de olsa katkı sağladık. Bununla birlikte ilköğretim çağındaki kardeşlerimize kitap okuma alışkanlığının kazandırmak ve ufuklarını genişletmeleri için de yine üniversiteli arkadaşlarımızın çabalarıyla topladığımız dünya klasiklerini hediye ettik” dedi.




HÜNİDER tarafından başlatılan ve dışarıda üniversite okuyan Hilvanlıların başlattığı kitap kampanyasında yaklaşık 5000 kitap elde edildi. Dernek üyeleri toplanan kitapları ilçedeki çeşitli okullara dağıttı. Okul yetkilileri duyarlılıklarından dolayı dernek üyelerine teşekkür ettiler.
Mustafa Ufak / www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.