banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

HÜDER'den ressam Muharrem Çelik'e plaket

Harran Üniversitesi Talebe Derneği (HÜDER) tarafından Ressam Muharrem ÇELİK’e plaket verildi. Dernek yönetimi Ressam Muharrem Çelik’i ziyaret ederek ülke kültürüne katkılarından ötürü plaket takdim ettiler. Dernek yönetim kurulu adına Hasan Hüseyin Genç bizlere örnek teşkil eden Urfa’da her alanda çalışmalarıyla tanınan Ressam Muharrem ÇELİK, Milli ve manevi değerlere bağlı olarak sanatını icra etmesi bizleri memnun etmektedir. Hocamızın ülke kültürüne olan katkısı ve vatanına milletine bağlılığı biz gençlere de örnek olmaktadır. Bu nedenle dolayı kendisine derneğimiz adına bu plaketi takdim ediyoruz.

 

Kendisini duygulandıran bu palaketi almaktan dolayı duygularını dile getiren Muharrem çelik; ülkemizin geleceği ve teminatı olan gençlerimiz tarafından takip edilmem beni oldukça duygulanmıştır. Umarım onlara yol göstermişimdir. Gençlerimizde vatan sevgisinin bilincini alarak, inançlı bir şekilde halkımıza hizmet etmelerini temenni ediyorum dedi.

Plaketin ardından dernek yöneticileri ile Çelik; “Birçok alanda işbirliği yapma kararını aldıklarını ve derneğin çalışmalarını takip edeceklerini” söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.