banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Hilvanlılar, Albayrak ve Belediyenin iftarında buluşuyorlar

Hilvan belediyesi tarafından organize edilen ve Albayraklar şirketler grubu ile Hilvanlı hayırsever işadamları tarafından finanse edilen geleneksel iftar yemeğinde her gün yaklaşık 300 kişiye iftar yemeği veriliyor.

 

Bu yıl üçüncü kez Albayraklar şirketler grubu ve Hilvanlı işadamları ve ile hayırsever vatandaşlar tarafından finanse edilen iftar yemeği, belediyeye ait 100. Yıl meydanında bulunan Atatürk Parkında veriliyor.

 

Özel yemek şirketi tarafından yapılan yemek mönüsünde, bulgur pilavı, pirinç pilavı, türlü, halkalı tatlı, meyve, çorba salata ve su bulunuyor.

 

Atatürk parkında açık alanda verilen iftar yemeğine her gün ortalama 300 kişi katılıyor. Yaşlı, genç ve çocukların yanında birçok yoksul aile ile beraber ilçede bulunan yabancı misafirler verilen yemekten faydalanıyor. 

 

Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık’ın her akşam katıldığı iftar yemeğine belediye meclis üyeleri ile belediye personeli nöbetleşe olarak organizede görev alıyor.

 

 

Geleneksel olarak verilen iftar yemeği öncesinde yemek dağıtan Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık  Bu yıl üçüncü yılımız. İftar yemeğini geleneksel hale getirdik. Başta Bayram Albayrak ile Hilvanlı işadamı ve hayırseverler kanalıyla her ramazan ayında iftar yemeğini veriyoruz. İftar yemeğini başta belediye meclis üyelerimiz, belediyedeki müdür ve şef arkadaşlarla beraber her akşam burada ev sahipliği yapıyoruz. Bu iftar yemeğinde özellikle her kesimden vatandaşlarımızla bir araya gelip iftarımızı açıyoruz. Ramazanı Şerifin başta Hilvan olmak üzere tüm Türkiye’ye ve İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum”  dedi.

 

www.balikligol.com

 

 

HABERİN VİDEOSU

 

 


hilvan iftar balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.