banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Hayrat Vakfı Minikleri Sevindirdi


Hayrat Gençlik Ekibi Kahraman Çamlıdere İlkokuluna okul çantası ve kırtasiye desteğinde bulundu.
Haber: Hasan Ray
Şanlıurfa Hayrat Gençlik ekibi düzenlediği programda Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı, Kahraman Çamlıdere İlkokuluna kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Kırtasiye desteklerinden dolayı Şanlıurfa Hayrat Gençlik ekibine teşekkür eden Okul Müdürü Betül Asıldan, “Destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Köy okulunda okumaya çalışan öğrencilerimize bu destek çok anlamlı oldu.” dedi.
Kırtasiye ve çanta hediye edildi
Şanlıurfa’da özellikle eğitim alanında son günlerde oldukça ciddi çalışmalara imza atan Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa şubesi ile Şanlıurfa Hayrat Gençlik ekibi ile düzenledikleri ortak projede köy okulunda okuyan öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu. Okulda okuyan anaokulu, ilk ve ortaokul seviyesindeki öğrencilere okul çantası ve kırtasiye desteğinde bulunan ekip adına konuşan Sabri Altuner, “Eğitime katkı çalışmalarımız kapsamında okulumuza destekte bulunduk.” dedi.
Bağışçılara teşekkür etti
Hayırseverlere teşekkür eden Altuner, “Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak Hayrat Gençlik Ekibi ile beraber Şanlıurfa’nın Halilliye ilçesine bağlı kahraman Çamlıdere ilkokulundayız. Öğrencilerimize kırtasiye ve çanta yardımında bulunduk.  Eğitim çalışmaları kapsamında bu organizasyonu yapan Hayrat Urfa Gençlik Ekibi ile beraber buraya geldik. Öğrencilerimizin ihtiyaçları kapsamında burada gerekli destekte yardımda bulunduk.  Allah bağışçılarımızdan razı olsun.“ diye konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.