banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Halfeti’nin Şampiyonları Ödüllendirildi
Halfeti Kaymakamı İsmail Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Dağlılar, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Nihat Özdal, Argıl Atatürk ve Sütveren İlköğretim Okullarında yapılan törenlerde öğrencilerin çalışmalarında emeği geçen okul personeline başarı belgeleri, şampiyon öğrencilere spor malzemesi hediye edildi.
Kaymakam Çiçek, ilçede herhangi bir spor sahası olmamasına rağmen, il genelinde öğrencilerin böyle bir başarı göstermelerinden dolayı tebrik ettiğini ve başarılarının diğer öğrencilere örnek olmasını belirtti.
Çiçek, ayrıca şunları söyledi. “Sevgili gençler, sizler eğitim ve öğretimin başındasınız, sizlerin herbiriniz birgün bu noktada belediye başkanı, kaymakam, öğretmen olarak görev yapacaksınız ve şunu hiç bir zaman unutmayın. Azimli, Çalışkan emeğin karşılığını alıp yeterki birşeyin başında olup gayret gösterin ve sizlerin  öğrenci olarak en önemli değeriniz, anne babanıza saygılı ve vatana millete faydalı birer evlat olmak için çaba harcamanız  zaten annenize babanıza  faydalı  bir evlat olmadan, vatana millete faydalı olamazsınız. Çiçek  Derslerinde başarılı olan öğrencilerimizi biz kaymakamlık olarak dersaneye gönderdik, dersleriniz iyi olursa sizleri de göndeririz. Müsabakalarda şampiyon olan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.