banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Hacı Hasan Çelik Kur’an Kursunun Açılışı Yapıldı

Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu’nun teşvikiyle, Şeyhçoban Mahallesi Susuz Mezrası (Sırrın Küme Evler) civarında Kur’an kursu ihtiyacını gidermek amacıyla, Hayırsever Müteahhit Abdullah Çelik tarafından yapılan iki sınıftan oluşan Hacı Hasan Çelik Kur'an kursunun açılışı yapılarak eğitime başlatıldı.

Müftü Okulu ‘nun yaptığı dua ile açılışı yapılan kurs öğrencilerine hitaben konuşmasında, hayırsever Müteahhit Abdullah Çelik ‘e teşekkür etti ve bir cami yapma sözü aldı.

Bilahare İl Müftüsü ile ilçe müftüsü Kursta hazır bulunan yaklaşık 60 civarında öğrencilere mutlaka Kuranı öğrenmelerini tavsiye edip, bazı öğrencilere Kur’an-ı Kerim okututtular..

Açılışa, İl müftüsü İhsan Açık, Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu , Haliliye müftülüğü yetkilileri ve Cami ve Kur’an Kurs öğreticileri ile cemaati hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.