Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_c7pfcjgck3l99bt3k071erhr74, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Gençler Büyükşehirle Tarihe Dokundu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Gençler Büyükşehirle Tarihe Dokundu


İlk olarak Çanakkale’nin tarihi ve turistik mekânlarını gezip burada yazılan kahramanlık destanını, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin "Tarihe Dokun" projesiyle şahit olan gençler, Osmanlı İmparatorluğu’na Başkentlik yapmış tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Bursa'yı ve Mevlana’nın, hoşgörünün kenti Konya’yı da gezdiler. Geziye katılan gençlerin yemek, konaklama ve ulaşım ihtiyaçlarının da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Geziye katılan gençler, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür ettiler.
Çanakkale yarımadası üzerindeki kamp alanında bulunan Bungalov evlerde konaklayan gençler, 8 günlük gezide şehitlik ziyaretlerine katılıp milli mücadele, birlik ve beraberlik unsurlarının anlatıldığı çeşitli seminerleri de dinlediler.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Tarihe Dokun” Projesi; gençlere, tarihi görerek ve dokunarak, ecdadın yaptığı fedakârlıkları yerinde görme imkânı sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.